ED. 23

Difuzat
Giurgea conduce un Can-Am Spyder, o jucarie pe trei roti. Aventura incepe in Bucuresti si se termina pe Grossglockner High Alpine Road (Austria), o sosea care face inclusiv Transfagarasanul sa para un drum obisnuit. Cum a reusit sa parcurga cei 3.000 de kilometri cu un asemenea vehicul, dar si...
Giurgea conduce un Can-Am Spyder, o jucarie pe trei roti. Aventura incepe in Bucuresti si se termina pe Grossglockner High Alpine Road (Austria), o sosea care face inclusiv Transfagarasanul sa para un drum obisnuit. Cum a reusit sa parcurga cei 3.000 de kilometri cu un asemenea vehicul, dar si prin ce peripetii a trecut pentru a duce la bun sfarsit aceasta cursa, aflam intr-o noua editie Superspeed.

Bratu incepe toamna cu un prim test auto, in Spania, la volanul noului Ford Fiesta. Vom descoperi plusurile si minusurile masinii, dar si daca va ramane in topul preferintelor romanilor..

Cei doi vor prezenta cel mai mic hibrid Toyota disponibil pe piata autohtona, dar si cel mai mic SUV Opel din istoria marcii, Crossland X.
Share

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Superspeed

Interpreți

Moderator

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni