Acest video este disponibil doar utilizatorilor înregistrați. Autentifică-te sau fă-ți un cont nou!

SALVATORII DE SUFLETE

Romania, te iubesc! pregateste un reportaj menit sa demonstreze ca se poate si altfel, se poate sa salvezi suflete nevinovate si sa schimbi destine cu care soarta nu a fost deloc dreapta, prin dragoste si atentie.
Alex Dima, corespondent special Stirile PRO TV, s-a intors la Radauti, acolo unde se afla asezamantul Sfantul Leontie, un loc al bunavointei si al bunei dispozitii, care demonstreaza ca dragostea si sacrificiul unor oameni pot sa le ofere o viata mai buna copiilor.
Acest asezamant este un loc unic, o colaborare reusita intre stat si biserica, care ar trebui multiplicat si ar trebui sa ne dea tuturor de gandit. Staretul Iustin de la manastirea Bogdana a gandit tot acest proiect. A lucrat 10 ani la amenajarea asezamantului, iar ceea ce a reusit sa faca este cu adevarat exceptional.
Locul arata ca un centru, o tabara in care se face performanta. Copiii sunt impartiti pe grupe de varsta in case care sunt autonome. Copiii fac meditatii pentru admiterea la liceu si bacalaureat, vioara, pictura

Share Tweet