România blestemată

Difuzat

Alex Dima va prezenta o poveste revoltatoare despre o scoala devenita celebra – scoala din Fastaci. De mai bine de zece ani se lucreaza la consolidarea si reconstruirea scolii. Acolo s-au investit deja peste 1 milion de euro, urmand sa se mai investeasca inca 500.000. Rezultatul acestor...

Alex Dima va prezenta o poveste revoltatoare despre o scoala devenita celebra – scoala din Fastaci. De mai bine de zece ani se lucreaza la consolidarea si reconstruirea scolii. Acolo s-au investit deja peste 1 milion de euro, urmand sa se mai investeasca inca 500.000. Rezultatul acestor investitii este o curte plina de buruieni, gunoaie si o cladire in care multe lucrari sunt facute de mantuiala. In tot acest timp, copiii au fost chinuti, invatand in conditii grele, intr-o scoala in care bancile sunt legate cu sarme. Cuiele de pe jos ii inteapa pe copii in picioare si isi rup hainele in mobilierul invechit.
Cosmin Savu a pregatit un reportaj despre integrarea comununitatilor gay in societatea moderna, care este in continua schimbare. Transformarile sociale duc la modificari profunde de comportament in sanul comunitatilor. Tarile occidentale si-au deschis politicile publice spre minoritati, inclusiv cele sexuale, iar subiecte care altadata erau tabu, acum sunt puse in discutie si regulile se complica.

Share

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni