PROFU’

PROFU’

Profu' este un serial difuzat de Pro TV, în fiecare joi, de la ora 21.30. Profu' este o comedie dramatică, ce îl are în prim plan pe Mihai Iacob (Mișu), personaj interpretat de Andi Vasluianu, care se

Profu' este un serial difuzat de Pro TV, în fiecare joi, de la ora 21.30. Profu' este o comedie dramatică, ce îl are în prim plan pe Mihai Iacob (Mișu), personaj interpretat de Andi Vasluianu, care se întoarce la catedră după o perioadă de absență, dar care reușește să-i apropie pe tineri de studiu. Din distribuția serialului Profu' mai fac parte Virgil Ianțu, Radu Gabriel, Cosmin Natanticu, Doru Cătănescu și Sibulla Oarcea.

Urmărește online, pe PRO TV PLUS episoade integrale, dar și cele mai interesante momente din serial.

Profu' este un serial difuzat de Pro TV, în fiecare marți, de la ora 21.30. Producția TV care a debutat pe micul ecran în anul 2019. Profu' este o comedie dramatică, ce îl are în prim plan pe Mihai Iacob (Mișu), personaj interpretat de Andi Vasluianu, care se întoarce la catedră după o perioadă de absență, dar care reușește să-i apropie pe tineri de studiu. Din distribuția serialului Profu' mai fac parte Virgil Ianțu, Radu Gabriel, Cosmin Natanticu, Doru Cătănescu și Sibulla Oarcea. Urmărește online, pe PRO TV PLUS episoade integrale, dar și cele mai interesante momente din serial.