PARIU CU VIATA - SEZ. 3, EP. 9

Episodul este unul plin de panica si disperare. Trupa LaLa Band este invitata sa cante la o petrecere privata a unei familii bogate si influente, insa, in timp ce canta pe scena sunt rapiti si dusi intr-o padure de oamenii lui Dragoslav (Gheorghe Visu).
Dragoslav este dornic de razbunare si nimic nu-l poate opri. El este pe urmele tinerilor din LaLa Band, carora le-a pregatit un joc periculos, fara scapare si fara intoarcere, a carei miza este chiar propria lor viata.
Pentru realizarea acestor secvente, echipa de la “Pariu cu viata” a filmat o saptamana in padurea de la Snagov, din timpul noptii si pana la primele ore ale diminetii. Tinerii din LaLa Band au fost supusi unui regim de filmare sever, ce a presupus un consum psihic si fizic imens, zeci de ore concentrare maxima, emotii si sentimente intense de panica, lacrimi, disperare.
Un final neasteptat, tensiune la maximum, o situatie fara precedent! Ce se va intampla cu bomba care o tine prizoniera pe Anca? Care va fi destinul tinerilor din LaL
Share Tweet

VEZI DOAR AICI