PARIU CU VIATA - SEZ. 4, EP. 8

Membrii LaLa Band inteleg ca regretele nu pot schimba trecutul! Evenimentul nefericit prin care au trecut ii determina pe tinerii din LaLa Band sa constientizeze ca vor deveni cu adevarat maturi numai atunci cand vor invata sa-si pretuiasca viata si prietenii.
Vlad se simte vinovat de moartea prietenului sau. Crede ca a reactionat gresit atunci cand Razvan i-a cerut ajutorul, dar Anca ii este alaturi si il sustine moral. La rugamintile Marei, Anca se intoarce acasa, insa relatia dintre mama si fiica este tensionata.
Sara nu-si mai doreste sa locuiasca in casa LaLa. Simte ca acolo nu-si mai gaseste locul, astfel ca alege sa infrunte viata pe strazi, traind intr-o casa parasita alaturi de alti oameni ai strazii. Drama pe care o traieste Sara este conturata de un moment muzical emotionant, “Blue Velvet.
Tot in acest episod, LaLa Band realizeaza o sedinta foto pentru coperta de album a trupei, insa atmosfera este incordata din cauza fotografului, Tina care creeaza conflicte intre membrii trupei, in sp
Share Tweet

VEZI DOAR AICI