PARIU CU VIATA - SEZ. 4, EP. 11

Pentru tinerii din LaLa Band este timpul marilor decizii. Care este drumul pe care vor merge mai departe si ce le influenteaza alegerile care le vor schimba viata?
Vlad vrea sa renunte la muzica si sa inceapa o noua etapa a vietii, insa Anca il incurajeaza sa nu-si abandoneze marea pasiune. Tot atunci, Anca, Vlad, Ioana si Andrei fac tot posibilul sa o ajute pe Mara sa iasa din impasul financiar in care se afla.
Din cauza intrigilor Tinei, relatia dintre Ioana, Andrei si Liviu este foarte tensionata. Liviu si Andrei se iau la bataie, iar din cauza atmosferei incarcate Ioana lesina si ajunge la spital.
Monica ii ascunde adevarul lui Dima despre ce s-a intamplat cat timp a fost sechestrata, ceea ce le destabilizeaza relatia. Dupa disparitia subita a lui Robert, Tudor este numit noul director al Colegiului de Arte.
Ioana si Sara interpreteaza in duet piesa “Believe Again”, un moment muzical cu un mesaj plin de speranta, iar in trupa LaLa Band se naste o noua poveste de dragoste. Cine formeaza nou
Share Tweet

VEZI DOAR AICI