Ediția 4 - 2015

Difuzat

iLikeIT prezinta noi imagini de la Congresul Mobilitatii din Barcelona, de la inceputul lunii martie. George Buhnici aduce in atentia publicului un smartphone cu caracteristici de top, o mana robotica pentru tableta si un tricou inteligent, noutatile tech romanesti lansate in aceasta primavara la...

iLikeIT prezinta noi imagini de la Congresul Mobilitatii din Barcelona, de la inceputul lunii martie. George Buhnici aduce in atentia publicului un smartphone cu caracteristici de top, o mana robotica pentru tableta si un tricou inteligent, noutatile tech romanesti lansate in aceasta primavara la cel mai mare targ de profil din lume.
Congresul din primavara a venit cu o viziune complexa privind viitorul: haine inteligente care ne monitorizeaza din cap pana in picioare si alte gadget-uri surprinzatoare cu caracteristici similare.
Invitatul editiei este Max Dragomir, fost participant la Vocea Romaniei. Cantaretul va testa o varianta de ultima generatie al celui mai popular gadget al anilor `80-`90: walkman-ul. Noutatile saptamanii vor prezenta informatii despre un parteneriat surpriza intre doi giganti IT, precum si un gadget pe cat de simplu, pe atat de ingenios care cel mai probabil va inlocui selfie stick-ul.

Share

Cele mai recente videoclipuri din emisiune I like IT

Interpreți

Prezentator

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni