24 FEBRUARIE 2016

Difuzat
Game show-ul Ce spun romanii reprezinta o competitie intre doua familii, miza fiind premiile substantiale puse in joc. Membrii familiilor vor trebui sa ghiceasca cele mai populare raspunsuri la o serie de intrebari adresate unui esantion de 100 de persoane, alese aleatoriu. Emisiunea se va...
Game show-ul Ce spun romanii reprezinta o competitie intre doua familii, miza fiind premiile substantiale puse in joc. Membrii familiilor vor trebui sa ghiceasca cele mai populare raspunsuri la o serie de intrebari adresate unui esantion de 100 de persoane, alese aleatoriu. Emisiunea se va desfasura intr-un ritm alert, promitand publicului multa distractie garantata de raspunsurile amuzante la intrebarile zilei, energie pozitiva si reactii surprinzatoare.
Fiecare editie va avea sase runde de intrebari, iar fiecare raspuns ghicit va aduce puncte familiilor, care vor fi valorificate in bani. La finalul celor cinci runde, familia cu cele mai multe puncte va castiga si se va califica la runda bonus contra cronometru, unde poate castiga bani in plus.
Familia invingatoare se califica in show-ul din ziua urmatoare, iar daca aceasta reuseste sa castige cinci show-uri consecutive, obtine un premiu special!
Ce spun romanii se anunta a fi un show distractiv, antrenant, bazat pe reactii spontane si interactiuni
Share

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni