Saltimboca de vita cu sparanghel alb

INGREDIENTE: Carne: Muschi de vita Salvie Unt  Vin Ulei de masline Crusta: Masline negre Cafea Piure de ardei: Ardei capia Zmeura Garnitura de legume:  Sparanghel alb Migdale Ulei de masline Supa de oase: Oase si grasime de...
INGREDIENTE: Carne: Muschi de vita Salvie Unt  Vin Ulei de masline Crusta: Masline negre Cafea Piure de ardei: Ardei capia Zmeura Garnitura de legume:  Sparanghel alb Migdale Ulei de masline Supa de oase: Oase si grasime de vita Ceapa shallot Bulion de vitel Apa Emulsie de ceapa: Ceapa shallot Salvie Smantana lichida Apa Unt Ceapa carmelizata: Ceapa shallot  Vin roze Zahar Décor: Bacon Microplante Flori comestibile   MOD DE PREPARARE: Primul pas este pregatirea muschiului de vita. Se incepe prin fasonare, adica inlaturarea grasimii si fasciilor de pe muschi, apoi se asezoneaza cu sare si piper si se ruleaza intr-o folie de plastic pentru a-i pastra forma cilindrica. Se taie muschiul in bucati egale ca dimenisune care se introduc intr-o punga speciala pentru gatirea sous vide. Mai intai se adauga unt, salvie, vin alb si ulei de masline

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Interpreți

Moderator

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Emisiuni similare

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

TOP emisiuni